LetselNet Team

dr. C. Jansen - neuroloog / klinisch neurofysioloog

Cees Jansen is werkzaam als algemeen praktiserend neuroloog sinds 1989.  Hij is gepromoveerd op cerebrovasculair/ neurofysiologisch onderzoek in 1994 aan de Rijksuniversiteit Utrecht. 

Zijn aandachtsgebieden zijn: cerebrovasculaire ziekten, bewegingsstoornissen, neurologische expertises en keuringen bij musici en piloten.


drs. T.T. van Loenhout - interventiecardioloog

Tom van Loenhout is, nadat hij zijn opleiding aan de Universiteit van Nijmegen heeft afgerond, sinds 1993 werkzaam als cardioloog. Zijn aandachtsgebied betreft invasief onderzoek en behandeling. Tom heeft zich verder gespecialiseerd in de interventiecardiologie. Tom van Loenhout is tevens voorzitter van de Alliantie Voeding in de Zorg.


drs. F.J.F. Hulsbergen - directeur Medische Zaken MBA

Frank Hulsbergen is inzetbaar als onafhankelijk Raadsarts binnen Letselnet waarbij zijn grote kennis, ervaring en netwerk van pas komen om het proces naar herstel te kunnen optimaliseren. Frank is praktijkhouder van huisartsenpraktijk Harskamp en huisarts-opleider bij de Universiteit van Utrecht. Frank heeft in het verleden gewerkt als militair arts en tropenarts in Afrika. Ook rondde hij een specifiek op de medische sector gerichte MBA opleiding succesvol af. 

Frank is tevens gediplomeerd duikerarts.

 


Prof. dr. A.R.H. van Zanten - internist-intensivist

Arthur van Zanten is medisch hoofd Intensive Care & Research in Ziekenhuis Gelderse Vallei, in Ede. In 2008 promoveerde hij aan de VU op infectieuze complicaties van Intensive Care patiënten. Sinds juni 2020 is hij buitengewoon hoogleraar Voeding en Metabole stress aan Wageningen Universiteit & Research.

Zijn specialisaties zijn: Intensive Care geneeskunde, Acute zorg, Sepsis, Voeding & Metabolisme.


Marja van Haren - medisch secretaresse

Marja van Haren is medisch secretaresse bij Letselnet en bij Medi-Office en verzorgt de secretariële ondersteuning van de daaraan verbonden adviseurs bij de uitvoering van hun advieswerkzaamheden. Marja heeft een jarenlange ervaring vanuit de ziekenhuiswereld, waarbij zij de Raad van Bestuur ondersteunde. 

 

Letselnet

Letselnet is een organisatie van onafhankelijke ervaren medische deskundige. Letselnet is onderdeel van de medische kamer van Het Letselhuis bv

Adres gegevens

Postadres: Postbus 8003
6710 AA EDE
Bezoek adres: Stationsweg 96
6711 PW Ede
KvK: 59344563
BTW nr: NL853432557B01