LetselNet Team

dr. C. Jansen - neuroloog / klinisch neurofysioloog

Cees Jansen is werkzaam als algemeen praktiserend neuroloog sinds 1989.  Hij is gepromoveerd op cerebrovasculair/ neurofysiologisch onderzoek in 1994 aan de Rijksuniversiteit Utrecht. 

Zijn aandachtsgebieden zijn: cerebrovasculaire ziekten, bewegingsstoornissen, neurologische expertises en keuringen bij musici en piloten. Naar behoefte kunnen in samenwerking met neuropsycholoog Kuipéri neurologische keuringen worden verricht te Ede. 

 

 


drs. F.W. Kuipéri klinisch neuropsycholoog

Floris Kuipéri is een ervaren klinisch neuropsycholoog en werkte de afgelopen decennia in verschillende ziekenhuizen. Hij heeft zich toegelegd op het onderzoek naar en de behandeling van de psychische gevolgen van hersenziektes. Hij maakt onder meer gebruik van het neuropsychologisch onderzoek, waarbij met tests vastgesteld wordt wat de cognitieve gevolgen zijn van een hersenziekte.

Al dan niet in samenwerking met neuroloog Jansen kunnen neuropsychologische keuringen worden verricht, die veelal binnen enkele weken kunnen worden ingepland. De keuringen vinden te Ede plaats. 

 

 

 


mw drs. L. Nanninga psycholoog

Liesbeth Nanninga is afgestudeerd als Master(neuro)psycholoog en werkt daarnaast als psychologisch medewerker in Ziekenhuis Gelderse Vallei. Zij richt zich voornamelijk op neuropsychologische onderzoeken (NPO). Deze onderzoeken kunnen vaststellen wat de cognitieve gevolgen zijn van een hersenziekte of hersenletsel. Al dan niet in samenwerking met klinisch neuropsycholoog Floris Kuipéri en neuroloog Jansen kunnen neuropsychologische keuringen worden verricht.


drs. T.T. van Loenhout - interventiecardioloog

Tom van Loenhout is, nadat hij zijn opleiding aan de Universiteit van Nijmegen heeft afgerond, sinds 1993 werkzaam als cardioloog. Zijn aandachtsgebied betreft invasief onderzoek en behandeling. Tom heeft zich verder gespecialiseerd in de interventiecardiologie. Tom van Loenhout is tevens voorzitter van de Alliantie Voeding in de Zorg.


drs. W.J. Beijneveld - orthopedisch chirurg n.p.

Wilko Beijneveld is als medisch specialist opgeleid in de Sint Maartenskliniek te Nijmegen en heeft vanaf 1995 tot en met maart 2023 gewerkt als orthopedisch chirurg en staflid in het Ziekenhuis Gelderse Vallei te Ede. Wilko Beijneveld beschikt over een ruime orthopedische praktijkervaring en beschikt over specifieke kennis over de knie- en schouderfunctionaliteit. Zijn ruimte orthopedische kennis en ervaring wordt ingezet om binnen Letselnet onafhankelijk orthopedische expertises te verrichten.

 


Prof. dr. A.R.H. van Zanten - internist-intensivist

Arthur van Zanten is medisch hoofd Intensive Care & Research in Ziekenhuis Gelderse Vallei, in Ede. In 2008 promoveerde hij aan de VU op infectieuze complicaties van Intensive Care patiënten. Sinds juni 2020 is hij buitengewoon hoogleraar Voeding en Metabole stress aan Wageningen Universiteit & Research.

Zijn specialisaties zijn: Intensive Care geneeskunde, Acute zorg, Sepsis, Voeding & Metabolisme.


mw Marja van Haren - medisch secretaresse

 

 

Letselnet

Letselnet is een organisatie van onafhankelijke ervaren medische deskundigen. Letselnet is onderdeel van de medische kamer van Het Letselhuis bv

Adres gegevens

Postadres: Postbus 8003
6710 AA EDE
Bezoek adres: Stationsweg 96
6711 PW Ede
KvK: 59344563
BTW nr: NL853432557B01