Contact

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op bij vragen over onze dienstverlening via: 

telefoonnummer:  088 - 8100 315

mail:                      info@letselnet.nl

Bent u verzekeraar / arbo-dienst / advocaat / (semi-) overheid / arbeidsdeskundige- of expertise-organisatie en mogelijk geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden hiertoe persoonlijk en vertrouwelijk te bespreken via directie@letselnet.nl of bel ons. Onze specialistische kennis, onafhankelijke positie en hoge automatiseringsgraad kunnen bijdragen aan ketenintegratie met een versnelling van en ontzorging in medische processen.

Bent u medisch specialist en mogelijk geïnteresseerd in een samenwerking?

Letselnet is in verband met uitbreiding van haar werkzaamheden geregeld op zoek naar ervaren medisch specialisten voor onafhankelijk advieswerk, eventueel naast reguliere werkzaamheden. Vanuit Letselnet wordt u daarbij volledig secretarieel ondersteund en gefaciliteerd. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden hiertoe persoonlijk en vertrouwelijk te bespreken via directie@letselnet.nl of bel ons. Een geldige BIG registratie is noodzakelijk.

 

Bezoekadres

Letselnet is gevestigd in Het Letselhuis in de 'Meerlenhof' gelegen aan de Stationsweg 96 te Ede op slechts 5 minuten loopafstand van NS station Ede-Wageningen. Parkeren op eigen terrein is mogelijk.

Correspondentieadres

Postbus 8003
6710 AA EDE

Letselnet

Letselnet is een organisatie van onafhankelijke ervaren medische deskundigen. Letselnet is onderdeel van de medische kamer van Het Letselhuis bv

Adres gegevens

Postadres: Postbus 8003
6710 AA EDE
Bezoek adres: Stationsweg 96
6711 PW Ede
KvK: 59344563
BTW nr: NL853432557B01